KINEKRIJGSLAAN PERSONAL TRAINING

Bewegen als medicijn

Vind je het niet altijd even gemakkelijk om te bewegen op jouw niveau? Dan is dit iets voor jou! Deze personal training richt zich op preventie, zodat je het plezier en het zelfvertrouwen in je eigen lichaam terugvindt. Twijfel dus niet en tackel de negatieve gezondheidseffecten van werk en stress door te bewegen onder medische begeleiding van een kinesitherapeut.

Voor iedereen die wil bewegen. In deze module mag je een full body circuit verwachten. Opbouwend maar toch uitdagend en plezant. Train in acht of twaalf weken naar de fitste versie van jezelf.

Wat je kan verwachten?

  • Je blijft gedurende het hele traject in hetzelfde groepje

  • Online screeningsvragenlijst bij de start

  • Eén training van 60 minuten per week

  • tarief: 60 euro/uur (per drie komt dit neer op 20 euro per persoon)

  • Optie tot bijpassend thuisprogramma

  • Afhankelijk van je ziekenfonds kan je een tegemoetkoming aanvragen

https://storage.googleapis.com/strapi-hosting-cd134.appspot.com/Image/IMG_2490_2_4f4035b589/IMG_2490_2_4f4035b589.jpg

KINEKRIJGSLAAN PERSONAL TRAINING

Onze modules

Fit in je vel (1-4 personen)

Voor iedereen die wilt bewegen. In deze module mag je een full body circuit verwachten. Opbouwend maar toch uitdagend en plezant. Train in kleine groepjes naar een gezamenlijk doel of individueel naar de fitste versie van jezelf.

Fit op leeftijd (1-4 personen)

Ouder worden gaat gepaard met allerlei kwaaltjes, counter deze preventief met onze fit op leeftijd module. in 12 sessies bouw je op naar effectiever bewegen met nadruk op zelfbewustwording van je lichaam, evenwicht, kracht en mobiliteit.

Fit fitter fitst (1-3 personen)

High Intensity Interval Training, als het voor jou allemaal wel wat meer mag zijn dan is deze module op je lijf geschreven! Unleash the beast!

https://storage.googleapis.com/strapi-hosting-cd134.appspot.com/Image/IMG_2617_aa8205593a/IMG_2617_aa8205593a.jpg

Kinekrijgslaan

Een afspraak maken

Individuele training: schrijf je in door in te loggen op onze website en een beschikbaar tijdslot aan te duiden wanneer het voor jou past. Groepsles: je bent alleen en wilt starten met één van onze drie modules: schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@kinekrijgslaan.be, gelieve jouw naam, jouw telefoonnummer, de module die je wilt volgen en het gewenste aantal mensen te vermelden. Je hebt al een groepje gevormd en jullie willen starten met één van onze drie modules: één mail verzenden naar info@kinekrijgslaan.be met daarin jullie naam, mailadres, telefoonnummer en de betreffende module vermeld.

Onze contactgegevens

Wij staan voor jou klaar. Je kan contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

info@kinekrijgslaan.be

09/220 34 59

Krijgslaan 24, 9000 Gent