Fit in je vel (1-4 personen)

Voor iedereen die wilt bewegen. In deze module mag je een full body circuit verwachten. Opbouwend maar toch uitdagend en plezant. Train in kleine groepjes naar een gezamenlijk doel of individueel naar de fitste versie van jezelf.

Fit op leeftijd (1-4 personen)

Ouder worden gaat gepaard met allerlei kwaaltjes, counter deze preventief met onze fit op leeftijd module. in 12 sessies bouw je op naar effectiever bewegen met nadruk op zelfbewustwording van je lichaam, evenwicht, kracht en mobiliteit.

Fit fitter fitst (1-3 personen)

High Intensity Interval Training, als het voor jou allemaal wel wat meer mag zijn dan is deze module op je lijf geschreven! Unleash the beast!

/_next/static/media/IMG_2490-2.a47f3ae8.jpg

Kinekrijgslaan

Een afspraak maken

  • Individuele training: schrijf je in door in te loggen op onze website en een beschikbaar tijdslot aan te duiden wanneer het voor jou past.
  • Groepsles:
  • je bent alleen en wilt starten met één van onze drie modules: schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@kinekrijgslaan.be, gelieve jouw naam, jouw telefoonnummer, de module die je wilt volgen en het gewenste aantal mensen te vermelden.
  • Je hebt al een groepje gevormd en jullie willen starten met één van onze drie modules: één mail verzenden naar info@kinekrijgslaan.be met daarin jullie naam, mailadres, telefoonnummer en de betreffende module vermeld.
Ik ben een nieuwe patiënt of heb nog geen loginIk heb reeds een login , maak een afspraak
/_next/static/media/IMG_2576.05d9f8ad.jpg

Onze contactgegevens

Wij staan voor jou klaar. Je kan contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

info@kinekrijgslaan.be

09/220 34 59

Krijgslaan 24, 9000 Gent