Kinekrijgslaan coaching

Coaching

Na jaren ervaring als kinesitherapeut merkte ik op dat ik patiënten met stress klachten onvoldoende kon helpen. Door enkel op het fysieke te werken stelde ik zeker progressie vast, maar ik voelde dat er meer nodig was om deze patiënten te helpen. Na mijn opleiding tot stress en burn out coach heb ik deze kennis naar de praktijk gebracht. Het leren omgaan met gedachten, emoties en gebeurtenissen zijn cruciaal om stressklachten duurzaam te reduceren. Het werken aan je persoonlijke groei is een grote meerwaarde om je ook preventief te beschermen tegen de moeilijkheden in het leven. De ademhaling en relaxatie technieken die ik als relaxatie therapeut geef in combinatie met coaching zorgt ervoor dat er op de verschillende niveaus gewerkt wordt en dat je een holistische begeleiding krijgt.

https://storage.googleapis.com/strapi-hosting-cd134.appspot.com/Image/water_911a55ad_2_a2229fa5eb/water_911a55ad_2_a2229fa5eb.jpg

ONDERSTEUNING OP MAAT

Met welke vragen kan je terecht?

Heb je een Burn-out of loop je bijna tegen een burn-out aan? Heb je last van stress en heb je moeite om er mee om te gaan? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in je leven, professioneel en of privé? Heb je meer inzicht nodig over hoe het stress mechanisme werkt? Vooral, wat kan je er allemaal doen? Hoe laad ik mijn energie level weer op en wat kan ik doen om het niet opnieuw zover te laten komen? Hoe pak je dit op een duurzame manier aan? Je staat er niet alleen voor, ik ga graag met jou aan de slag. Aan wat kan je je verwachten? Deze verschillende thema’s komen aan bod.

• Energie management (wat geeft je energie? waar zit je energielek?)
• Ontladen, verlagen van het spanningsniveau
• Opladen van het energieniveau
• VEERKRACHT, DRAAGKRACHT verhogen
• Luisteren naar lichaam en emoties
• Patronen doorbreken
• Kwaliteiten en valkuilen ontdekken
• Grenzen stellen
• Omgaan met veranderingen
• Verbindende communicatie
• Time management

https://storage.googleapis.com/strapi-hosting-cd134.appspot.com/Image/IMG_1817_0434de185d/IMG_1817_0434de185d.jpg

Workshop

Investeer in zelfzorg

Bij Kine Krijgslaan en Wastijn geloven we dat zelfzorg de sleutel is tot een gezond en gebalanceerd leven. Via deze zesdelige workshop over zelfzorg gaan we samen op reis  naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

De unieke samenwerking tussen Kine Krijgslaan en Wastijn willen we ook in 2024 verder laten doorgaan. Onze eerste workshop reeks in het voorjaar van 2023 was een succes, de volgende wordt nog beter. Kom gratis en vrijblijvend kennismaken op 11/01/2024 in Gentbrugge.

Wat kun je verwachten?


1. Workshop 1: Kennismaken met je stress-systeem (18/01/’24)

Ons stress-systeem zit ingenieus in elkaar, het is een complex systeem. We brengen het verhaal in begrijpbare taal. Je zal leren over het autonome zenuwstelsel, de nervus Vagus, de stresshormonen en de fysiologische reacties ten gevolge van stress. Ze zullen je inzicht geven om op een duurzame manier aan stressmanagement te doen.

2. Workshop 2: Zelfzorg: een systemische verkenning (01/02/’24)

Hoe zorg ik voor mij zelf binnen sociale systemen zoals relaties, gezinnen, de werkvloer en de maatschappij, … Er zijn constant interacties en veranderingen. Deze dynamiek gaan we verkennen.

3. Workshop 3: Luisteren naar je lichaam, ademhaling en rust(22/02/’24)

Hoe doe je dat eigenlijk “luisteren naar je lichaam” en vooral wat doen we er dan mee? We gaan de geleerde principes van de eerste workshop in de praktijk toepassen. Deze technieken kunnen je helpen om rust te vinden zowel fysiek als mentaal.

4. Workshop 4: Luisteren naar je emotie en behoeften (29/02/’24)

Ons denken is zeer dominant in onze westerse cultuur. We hebben vaak te weinig geleerd om met onze emoties om te gaan. Er bestaan nog thans veel mogelijkheden om emoties uit te drukken. We gaan kijken welke manier bij jouw past om er meer naar te luisteren. Welke behoefte is er niet vervuld? Wat heb je nodig.

5. Workshop 5Grenzen voelen en stellen (14/03/’24)

Waarom is het zo belangrijk om je grenzen te voelen en te stellen? Waar ligt je grens? Hoe bewaak je je gestelde grens, en hoe ga je om met grenzen van de ander. Met deze vragen gaan we aan het werk!

6. Workshop 6: Werken aan verandering: creëren van je persoonlijke zelfzorgplan (21/03/’24)

Gebeurtenissen zorgen voor verandering. Hoe gaan we ermee om? Zet de geleerde principes om in actie en stel een praktisch zelf zorgplan op dat past bij jouw levensstijl en ga ermee aan de slag.


Praktische informatie

Wanneer: 6 donderdagen van 19u30 tot 22u00 (tussen 18 januari en     21 maart)

Waar: Henri Pirennelaan 23, 9050 Gentbrugge

Investering: 400 euro voor 6 workshops

Inclusief: Workshop materialen, gezonde snacks en drankjes

Mis deze kans niet om de kracht van zelfzorg te ontdekken en te integreren in jouw dagelijks leven. 

Wil je toch meer weten? Kom langs op onze gratis infoavond op 11 januari 2024 om 19u30 in de Henri Pirennelaan! 


Schrijf je meteen in door te mailen naar info@zelfzorg.academy

We kijken ernaar uit om samen met jou op reis te gaan naar een leven vol welzijn en balans.


Wij hopen dat je erbij bent!

Wil je meer weten over Bert WASTIJN ? Klik hier.

Met vriendelijke groeten,

Marianne en Bert

https://storage.googleapis.com/strapi-hosting-cd134.appspot.com/Image/ZELFZORG_SOCIAL_648a815b47/ZELFZORG_SOCIAL_648a815b47.png

Kinekrijgslaan

Een afspraak maken

Afspraken voor coaching kunnen voorlopig enkel via mail aangevraagd worden via info@kinekrijgslaan.be

Onze contactgegevens

Wij staan voor jou klaar. Je kan contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

info@kinekrijgslaan.be

09/220 34 59

Krijgslaan 24, 9000 Gent